Atraktivne nekretnine posebna ponuda

Ukoliko tražite nešto posebno tj. nekretninu za najzahtjevnije klijente u mogućnost smo Vam u krtatkom roku odgovoriti na Vaš upit i poslati ponude. U ponudi imamo izdvojene nekretnine u Splitu i okolici.

Vila Galija

Nudimo usluge smještaja u apartmanima Vila Galija koji se nalaze u Podstrani pored Splita. Svaki apartman sadrži 3 sobe, kuhinju, blagovaonicu/dnevni boravak, kupatilo, WC, balkon i terasu a opremljeni su satelitskom televizijom, bežičnim internetom te klimom.

O nama

Geodetske usluge

Tvrtka Geo servis d.o.o. je slijednik obrta Geo servis osnovanog 1993. godine. Tvrtka je ovlaštena za obavljanje svih vrsta geodetskih kao i geodetsko-katastarskih poslova.

U svom radu tvrtka usko surađuje sa odvjetničkim i arhitektonskim uredima, a koja suradnja je jedan od bitnih faktora brzog rješavanja kako imovinsko pravnih problema, tako i problema vezanih uz brzu izradu projektne dokumentacije za različite vrste građevina.

Svoje usluge nudimo korisnicima sa područja čitave Hrvatske a posebno korisnicima s područja Splitsko-dalmatinske, Zadarske, Šibensko-kninske, Dubrovačko-neretvanske i Ličko-senjske županije.

Nudimo brzi izlazak na teren i povoljne cijene. Posjedujemo najmoderniju opremu kao i uspješan tim stručnjaka koji jamči kvalitetno obavljanje posla u skladu sa Zakonskim propisima.

Poslovanje nekretninama

Kroz ovu djelatnos bavimo se kupnjom i prodajom vlastitih nekretnina, iznajmljivanjem i upravljanjem vlastitim nekretninama ili nekretninama uzetim u zakup, te djelatnošću agencije za poslovanje nekretninama te upravljanjem nekretninama uz naplatu ili na osnovi ugovora.

Agencija Geo servis odabire za svoje klijente najbolje lokacije u gradu Splitu i široj okolici, otocima i Dalmatinskoj Zagori. Posredujemo pri prodaji stanova, kuća, zemljišta, industrijskih nekretnina, poslovnih prostora i lokala.